maanantai 6. tammikuuta 2014

Tuleva koti

Kävimme eilen katsomassa siellä peltojen keskellä olevaa vuokra-asuntoa, ja rakastuimme ! Vaikka talo on vanha, on se silti persoonallinen ja omalla tavallaan ihana. Talossa on siis neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, wc, kylppäri ja sauna. Ulkona on kahdelle autolle talli ja tosi iso piha, jota ympäröi pelkät pellot. Joten rauhaa ainakin on, jota ollaan kaivattu.

Saamme siis vihdoin yhdestä huoneesta työhuoneen, johon saa kaikki tietokoneet ja muun elektroniikan piiloon. Yksi huone jää toistaiseksi ainakin kirjastohuoneeksi, meillä kun on kaksi sohvakalustoa, niin saadaan vanha käyttöön. Kunhan saamme sitä perheenlisäystä, niin sitten on yhdelle huoneelle muuta käyttöä.

Tulevassa kodissa se onkin juuri parasta, kun on niin paljon tilaa, joten tuleville lapsille on tilaa pitkäksi aikaa. Ja kuitenkin jopa kolmelle lapselle saa sitten omat huoneet jos on tarvis. Ja meillä kuitenkin on nuo koiratkin, joten tilaa kaivataan.

Siellä oli aivan ihanan rauhallista ja KUIVAA, ei kosteutta tai hometta. Se onkin tärkein asia uudessa kodissa. Ja siis tästä talosta on tulossa meidän uusi koti ! Niin mahtavaa. Ollaan niin onnellisia nyt. Odotetaan vaan, että milloin päästään kirjottaa soppari niin sitten alkaa muutto.

Se muuttaminen onkin sitten kaikkein vaikein homma. Tobias pitää viedä mummin ja papan luo hoitoon ja me Jonin kanssa sitten kahdestaan kannetaan tavaroita. Pääasia kuitenkin, että päästään vihdoin tästä hometalosta pois, ettei Tobiakselle tule mitään terveydellisiä ongelmia. Kerrankin kävi tuuri asunnon kanssa !

Nyt hyvää loppiaista ja alkavaa viikkoa kaikille !
 
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...