keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Tavallisia päiviä...

Olin eilen aamupäivällä ja tänään aamulla töissä ja miehet jäi kotiin. Oli ihanan rauhallista kun sai tehdä työt yksin. Vaikka tietysti on myös ihana olla kotona perheen kesken.
Pikku herra käyttää tablettia
Käytiin eilen yhdessä koko perhe kaupassa. Ajettiin vähän pidemmälle, että saatiin varmasti kaikki mitä tarvittiin. Matkaan lähtikin koko loppuviikon ruuat. On aineksia erilaisiin keittoihin, makaronilaatikkoon, kastikkeisiin ja uuniloheen. Tehtiinkin heti makaronilaatikkoa, jota Tobiaskin sitten söi. Ei tosin paljoa, mutta maistui paremmin kun omat pöperöt.
Aamuväsy


 Hänelle maistui myös todella hyvin paprika ja kananmuna. Oon niin tyytyväinen kun suostui syömään edes jotain. Kun noista ruokailuista on tullut sellaista tappelua. Kertokaahan vinkkejä millä saatte melkein vuoden ikäiset lapset syömään, jos ei meinaa ruoka maistua.Bella vahtii pojan leikkejä
Samalla reissulla sitten piti ostaa mun pikkuveljelle synttärilahja. Ollaan menossa lauantaina sinne synttärikahveille. Sekin täyttää jo 13 vuotta, mun nuorin veli ! Hurjan nopeesti menee aika kyllä. Tässähän tuntee itsensä vanhaks. Oli muuten todella haastavaa tuon ikäiselle ostaa lahjaa, joten tyydyttiin sitten suklaaseen, sukkiin ja mukiin. Helppoa !Kiinnostavat äänikirjat
Tilasin Tobiakselle vihdoin synttärilahjan, laitan kuvia sitten kun saan sen postista. Se oli niin pakkosaada-juttu ! Saa nähdä tykkääkö Tobias siitä edes, mutta äiti tykkää :) Pitää synttärikutsutkin tilata, mutta en viitsi vielä kun ei tiedä nyt muutetaanko vai ei. Joten osoite voisi olla väärä sitten. Koristelut ja tarjoilut pitäisi myös miettiä. Millaisia 1-vuotissynttäreitä teidän lapsilla on ollut ? Mitä koristeita/tarjottavaa yms. ? Olisi kiva kuulla mitä muilla on ollut, jos saisi vaikka ideoita.

Tänäänkin saatiin Tobias syömään eilistä ruokaa ja kaikkea muutakin. Saa nähdä miten seuraava ruoka maistuu, kun aamupäivällä söi niin hyvin. Nyt Tobias nukkuu isin sylissä päiväunia ja samalla katotaan eilistä Sleepy Hollow- jaksoa.


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...