perjantai 10. tammikuuta 2014

Perjantai

Olimme tänään mun työaamun jälkeen kyläilemässä isomummon luona pääkaupunkiseudulla. Mummeli oli laittanut siskonmakkarasoppaa, jota Tobiaskin söi suurella ruokahalulla. Tietty saatiin vielä jäätelöä jälkkäriks !

Kahvitkin juotiin kakun kera. Tobias jaksoi olla hereillä kokoajan ja leikki ja riehui väsymättä. Siinä oli mummelilla hommaa yrittää pysyä pojan perässä.Höntti !
Saimme eilen puhelun siitä asunnosta, jota olemme katsoneet. Ja he nyt ainakin sanoi, että me saamme asunnon ! Ei ole kyllä vielä soittanut uudestaan, että milloin kirjotetaan sopimus, mutta toivotaan siis, että asunto nyt on meidän. Emme ole vielä irtisanoneet nykyistä asuntoa, teemme sen vasta kun meillä on toisesta asunnosta sopimus. Innolla siis odotellaan sieltä uutta soittoa. Olisi niin ihana päästä muuttamaan !

Tobias on alkanut tykkäämään kirjoista, omissa käsissä tietysti ! Painelee innoissaan äänikirjojen nappeja ja opettelee kääntämään sivuja. Jos hänelle yrittää lukea, niin kirja revitään käsistä ja alkaa riuhtominen ja huutaminen. Pääasia, että on edes jotenkin kiinnostunut kirjoista.
 
Rumpujen soittaminen on myös ihan ykkösjuttu ! Niitä jaksetaan soitella isin kanssa vaikka kuinka kauan. Onneksi nuo ei sentään kovin kovaääniset ole, muuten voisi hajota pää ainakin äidiltä.
 
Nyt pikkuherra on nukkumassa ja me vanhemmat vietetään perjantai-iltaa tv:tä katsoen ja tietokonetta/tablettia käyttäen. Eli otetaan rennosti ja mennään itsekin aikasin nukkumaan, että jaksaa huomenna juhlia pikkuveljen synttäreitä.
 
Rentoa viikonloppua !
 
Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...