sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kuumeilua

Tobias on ollut nyt keskiviikosta asti kuumeessa. Sillä on korkeimmillaan ollu 39,3 astetta kuumetta. On ollut poika vähän väsynyt ja kiukkunen. Syöminenkin on ollut vähän heikkoa, jätkä syö vaan aamulla ja illalla puurot. Ja niiden lisäksi ihan vähän maitoa ja vettä. Mutta onneksi syö edes vähän.


Kun isille sanoo, että vahtii, ettei poika koske, niin näin käy !
Puuroannokset on niin isoja herralla, että ne muutaman päivän kyllä riittää ainoana ruokana, kunhan juo jotain niiden lisäksi. Tobias siis syö vähän enemmän kun aikuisen mikropuuro annoksen.Pirpana löysi hyvän nukkumapaikan
Meillä oli perjantaina hyvä päivä, nimittäin Joni sai uuden työpaikan. Vielä vakkarisopimuksenkin ! Jonilla oli siis ennen määräaikanen sopimus, joka loppu vuoden vaihteessa. Se on alkuvuoden hakenu uutta työpaikkaa ja nyt vihdoin sai ! Jee !!

Vaikka onkin ollut kivaa kun Jonilla oli isäkuukautta, niin kyllä se on vaan pakko molempien tehdä töitä, että pärjätään. Oli niin kivaa muutama viikko, kun Tobias sai olla isin kanssa ja mä pääsin rauhassa töihin. Ja saatiin muutenkin tehdä juttuja yhessä koko perhe. Käytiin kävelyillä, shoppailemassa ja oltiin vaan kotona.


Juhlittiin uutta työpaikkaa, kakkua ja kahvia !


Nyt Tobiaskin on jo parantunut, ei oo enää kuumetta onneks. Mutta nyt sillä on masussa ja päässä jotain näppylää, olisko vauvarokko ?! Pitää tänään soittaa varmaan päivystykseen ja kysästä.


Ja Tobias sai uuden serkkupojankin tossa pari päivää sitten ! Ei olla päästy vielä vauvaa kattomaan, mutta toivottavasti pian päästään. Mulle tulee niin vauvakuume !

Ollaan jo alotettu muuttohommatkin vihdoin. Haettiin ukin luota muuttolaatikoita ja puolet niistä on pakattu täyteen. Muutama jätesäkkikin on täynnä vaatteita jo. Toivottavasti saatais jo ens viikonloppuna avaimet ni päästäis ekoja kuormia viemään.


Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...