maanantai 6. tammikuuta 2014

Ensiaskeleet ja ruokailuongelmia

Oltiin tänään mummin ja papan luona kylässä. Joni vei autonsa sinne korjattavaksi ja juotiin sitten kahvit siinä samalla. Tobias tietty leikki mummin kanssa. Ja otti Tobias ekat askeleetkin ilman tukea, jopa 4 askelta ! Ei varmaan mee kauaa kun kävelee.

Tobias on viime päivät syönyt tosi huonosti lämmintä ruokaa. Ei olla saatu varmaan kolmeen päivään sille syötettyä yhtään lihaa. Puurot sentään menee tosi hyvin ja maidot. Jopa hedelmäsoseiden kanssa on ollut ongelmaa. Mutta syy siihen on varmaan se, että Tobias haluu alkaa syömään samaa ruokaa mitä mekin syödään.

Meidän ruuat herralle meinaan kelpaa, kaikista leivistä yms. pitää aina saada haukkuja. Hampurilaista ja ranskalaisiakin maistelee, joten kaikki muu kelpaa paitsi oma ruoka. Eiköhän siis ole aika siirtyä vauvaruuista muihin ruokiin :)

Tänään myös tapasimme ne asunnon vuokraisännät ja nyt niillä onkin niin paljon yhtäkkiä muitakin kiinnostuneita, joten päätös vuokrauksesta ei ole siis vielä varmaa. Ollaan kyllä aika pettyneitä, kun kuitenkin aluksi annettiin ymmärtää, että saamme asunnon. No mutta täytyy toivoa, että vielä saamme asunnon. Muuten asuntojen etsintä jatkuu niin kuin tähänkin asti. Ja odotellaan lainan saantia, että voisimme ostaa oman asunnon.

Tobias meni nukkumaan onneksi vihdoin, niin saatiin Jonin kanssa hetki omaa aikaa. Ja tietysti käytetään se siihen että minä bloggaan ja Joni pelaa vieressä ! Pitää kyllä mennä ajoissa nukkumaan, kun pitää aamulla nousta töihin. Jonilla vielä isäkuukautta jäljellä, joten Tobias saa jäädä kotiin.

Tähän loppuun voisin vielä kertoa niistä ostamistamme vedonestopannasta ja urossuojasta. Vedonestopanta toimii Bellalla todella hyvin, kävelee kiltisti sen kanssa, eikä edes yritä hirveesti vetää. Ehkä se kohta alkaa oppimaan, miten siinä hihnassa kävellään. Urossuoja on vähän hankala käyttää, kiinnitys on aika huono. Mutta muuten toimii kyllä, ei ole Eddie edes yrittänyt merkata niiden kanssa.

TiiaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...